Bakkerij Faber sinds 1883

We schrijven het jaar 1883. Bakker Faber, een gedreven vakman, bakte dagelijks in zijn kleine bakkerij heerlijk brood voor de vele liefhebbers. De specialiteit roggebrood werd volop verkocht in eigen winkel en tijdens het venten langs de deur.

Bakker Faber ging met z’n tijd mee. Rond 1960 werd er ook geleverd aan de opkomende supermarkten. Een goede keuze want de bakkerij groeide hierdoor mee. Met de blik gericht op de toekomst werd in 1988 een compleet nieuwe bakkerij van formaat geopend. 

Het bedrijf maakte wederom groei door. Passie en ambitie zijn kennelijk de goede ingrediënten geweest voor het succes. Sinds 1997 draagt onze bakkerij de naam: “Bakkerij Faber”, een naam waar we trots op zijn. 

Met dezelfde gedrevenheid als Bakker Faber, bakken we tot op de dag van vandaag de lekkerste broodspecialiteiten. Alleen doen we dat nu voor vele duizenden consumenten via verschillende supermarkten.

  • Bakkerij_m_banner

Bakkerij Faber vandaag

Vandaag de dag is Bakkerij Faber een zelfstandige bakkerij, georganiseerd vanuit professionaliteit en efficiëntie, gegroeid vanuit het oude ambacht. Met haar medewerkers streeft het bedrijf naar eerlijke, gezonde producten, bereid met smaak én met oog voor voedselveiligheid. Een duidelijke bedrijfsvoering: geautomatiseerd wat kan, en mensenwerk waar nodig. Het assortiment bestaat uit zogenaamd busbrood, boerenbrood, schotelbrood en kleinbrood.