Visie en Missie

Visie

Wij hebben een passie voor brood! Brood is voedzaam, veelzijdig en sterk verankerd in vele eetculturen. Er is eindeloze variatie mogelijk met slechts enkele natuurlijke ingrediënten. Bij bakkerij Faber vinden wij daarom dat brood erbij hoort. Iedereen moet kunnen genieten van goed en betaalbaar brood; overal en op elk moment van de dag.

Missie

In onze moderne bakkerij combineren wij ambachtelijk vakmanschap met technologische vooruitgang. Onze organisatie is  flexibel ingericht zodat wij altijd kunnen voldoen aan de laatste wensen van klant en consument.

Samen met onze ketenpartners werken wij eraan om onze klanten elke dag weer positief te verrassen. Wij zijn een betrouwbare partner doordat wij onze afspraken nakomen en transparant zijn over onze werkwijze en  productsamenstelling. Wij gaan voor sterke, langdurige relaties met klanten, leveranciers en medewerkers. Hierbij is gedeelde waarde creatie het uitgangspunt.

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van het bedrijf. Daarom is er ruim aandacht voor het behoud van hun vitaliteit en zorgen wij voor een platte organisatie waarin er ruimte is voor ontwikkeling en zelfinitiatief. Zo behouden onze mensen hun passie voor de bakkerij en dat proef je!

Alles wat wij doen begint met 4 natuurlijke ingrediënten: graan, water, zout en gist en 3 processtappen: kneden,  rijzen en  bakken. Met deze uitgangspunten bakken wij elke dag weer met veel plezier een brede variëteit lekkere en betaalbare broodproducten. Van dagvers tot lang houdbaar, van “fully baked” tot “Bake off”, van gevuld tot ongevuld, van  ambient tot bevroren, van lekker tot gezond.

Ons Brood is voedzaam en veelzijdig.